Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom έγιναν γονείς – Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Katy Perry και ο Orlando Bloom.

Η Katy Perry έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο αρραβωνιαστικός της, ο 43χρονος ηθοποιός Orlando Bloom, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η αστέρας της pop είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της αρχές του προηγούμενου Μαρτίου μέσα από το music video για το τραγούδι της «Never Worn White».

Η αποκάλυψη της είδησης ότι η Katy Perry γέννησε έκανε η UNICEF μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα επίσης το όνομα του μωρού, δημοσιεύοντας συγχρόνως μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία διακρίνονται τα χέρια της μαμάς και του μπαμπά να κρατούν το μικροσκοπικό χεράκι της κόρης τους.

«Καλωσόρισες στον κόσμο, Daisy Dove Bloom! Έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε τη χαρά των Πρεσβευτών Καλής Θέλησης, Katy Perry και Orlando Bloom», αναφέρεται σε ανάρτηση.

Το μήνυμα του ζευγαριού

Η UNICEF μετέφερε μάλιστα ένα μήνυμα το ζευγαριού σχετικά με τη γέννηση της κόρης του.

«Είμαστε πλημμυρισμένοι από αγάπη και έκπληξη από την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας», αναφέρουν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ο Βρετανός ηθοποιός.

«Ωστόσο ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν μια εμπειρία γέννησης τόσο ήσυχη όσο η δική μας. Κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε έντεκα δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που μπορούν να προληφθούν», σημειώνουν.

«Από την έναρξη του COVID-19, κινδυνεύουν πολύ περισσότερες νεογέννητες ζωές λόγω της μεγαλύτερης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που προλαμβάνουν ασθένειες. Ως γονείς ενός νεογέννητου αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς συμμεριζόμαστε τους γονείς που ζορίζονται περισσότερο από ποτέ», τονίζουν.

«Ως πρεσβευτές καλής θέλησης της UNICEF, γνωρίζουμε ότι η UNICEF είναι εκεί, επιτόπου, και κάνει ό,τι χρειάζεται για να βεβαιωθεί ότι κάθε εγκυμονούσα μητέρα έχει πρόσβαση σε καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας και πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη», σχολιάζουν η Katy Perry και ο Orlando Bloom.

«Έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα δωρεάς για να γιορτάσουμε την άφιξη της Daisy Dove Bloom. Υποστηρίζοντας τη UNICEF, υποστηρίζετε ένα ασφαλές ξεκίνημα στη ζωή και δημιουργείτε έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε ότι η καρδιά σας μπορεί να ανθίσει από γενναιοδωρία», καταλήγει το ζευγάρι.

 

View this post on Instagram

 

one year ago I said yes to a life of love and evolution… and definitely never a dull moment 😜

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 Η Katy Perry και ο Orlando Bloom γνωρίστηκαν στις αρχές του 2016. Χώρισαν το Φεβρουάριο 2017, όμως η αγάπη που έτρεφε ο ένας για τον άλλον τους έφερε πάλι κοντά τον Απρίλιο του 2018.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Orlando Bloom έχει ήδη άλλο ένα παιδί από το γάμο του με το γνωστό μοντέλο Miranda Kerr, με την οποία απέκτησε ένα γιο το 2011, τον Flynn Christopher Bloom, πριν χωρίσει το 2013.

Πηγή : hit-channel.com



from music.net.cy https://bit.ly/2YY8du7
on IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου