Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Χρήστος Χολίδης: “Με τα σκηνικά μπορείς να εντυπωσιάσεις περισσότερο αλλά εδώ καλούμαστε να εντυπωσιάσουμε απλά με το πρόγραμμα”

Ο Χρήστος Χολίδης στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο tralala.gr, μίλησε για τις εμφανίσεις του στο Frangelico και συγκεκριμένα πως βλέπουν να αντιδρά το κοινό.

Διαβάστε τις μας είπε:

“Το κοινό αλληλοεπιδρά πολύ όμορφα μαζί μας. Το μαγαζί προσφέρει έναν όμορφο χώρο με το όλο ύφος του και τους μόνιμους πελάτες που έχει. Ο κόσμος έρχεται να διασκεδάσει, είμαστε μία σκηνή και όχι μία μεγάλη πίστα που περιμένεις να δεις ένα show… είναι κάτι τελείως διαφορετικό και πιο δύσκολο. Με τα σκηνικά μπορείς να εντυπωσιάσεις περισσότερο αλλά εδώ καλούμαστε να εντυπωσιάσουμε απλά με το πρόγραμμα και αυτή είναι η δυσκολία. Εγώ το ξέρω το «έργο» πολύ καλά και είμαι χαρούμενος γιατί και ο Κώστας και η Βασιλική λειτουργούν το ίδιο.”

Ολόκληρη τη συνέντευξη του εδώ!

The post Χρήστος Χολίδης: “Με τα σκηνικά μπορείς να εντυπωσιάσεις περισσότερο αλλά εδώ καλούμαστε να εντυπωσιάσουμε απλά με το πρόγραμμα” appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2tW4cc7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου