Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Λευτέρης Πανταζής: ” Οι άνθρωποι που κοιτούν πίσω και γνωρίζουν από πού ξεκίνησαν, δεν πρόκειται ποτέ να πάνε άσχημα στη ζωή τους”

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε πριν μερικές μέρες μία αποκλειστική συνέντευξη στο tralala.gr και μας μίλησε για όλα.

Στην ερώτηση για τη συμπεριφορά των νέων καλλιτεχνών σε σύγκριση με παλαιότερους ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής μας είπε το εξής:

“Οι καλλιτέχνες που έχουν γεννηθεί εν μία νυκτί, δεν είναι κουρασμένοι στη ζωή τους. Πέφτει πάνω τους ένας επιχειρηματίας ή ένας μάνατζερ, ή μπορεί να έχει κι ο ίδιος χρήματα και κάπως έτσι δημιουργείται όλο αυτό. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που δεν έχει προσωπικότητα και καθοδηγείται από άλλους δεν γίνεται να έχει τη συμπεριφορά των παλιών που έχουν δουλέψει σκληρά, έχουν χτίσει την πελατεία τους έναν προς έναν πηγαίνοντας από μαγαζί σε μαγαζί. Οι άνθρωποι που κοιτούν πίσω και γνωρίζουν από πού ξεκίνησαν, δεν πρόκειται ποτέ να πάνε άσχημα στη ζωή τους. Όταν κοιτάς πίσω σου, θυμάσαι…”

Βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του εδώ!

The post Λευτέρης Πανταζής: ” Οι άνθρωποι που κοιτούν πίσω και γνωρίζουν από πού ξεκίνησαν, δεν πρόκειται ποτέ να πάνε άσχημα στη ζωή τους” appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2uMaDf0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου