Τρίτη 30 Απριλίου 2019

«ME!»| Το σαρωτικό νέο single της Taylor Swift με τη συμμετοχή του Brendon Urie κυκλοφόρησε!

Ύστερα από πολλές μέρες με teasers στα social media της, η Taylor Swift αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο πρώτο single από το έβδομο album της. Στο τραγούδι που τιτλοφορείται «ME!» συμμετέχει και ο front man των Panic! at the Disco, Brendon Urie. 

Η επιτυχία του single ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη για την Taylor Swift και το ιδιαίτερο pop ύφος του τραγουδιού, σε συνδυασμό με το πολύχρωμο σκηνοθετημένο από την ίδια video clip… την επισφράγισαν. 

Με μόλις τρεις μέρες κυκλοφορίας, το «ME!» κατάφερε να κάνει ντεμπούτο στο Billboard Hot 100 στη θέση 100. Μάλιστα, με 65,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube κατά το πρώτο εικοσιτετράωρο κυκλοφορίας του, το video clip του έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές σε ένα 24ωρο από video γυναίκας καλλιτέχνη. Στη σχετική μεικτή λίστα, βρίσκεται στην τρίτη θέση. 

The new era has began… και βρίσκει την pop star φαινόμενο στα καλύτερα της, έτοιμη και συγκροτημένη για τα επόμενα της βήματα!

 

The post «ME!»| Το σαρωτικό νέο single της Taylor Swift με τη συμμετοχή του Brendon Urie κυκλοφόρησε! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2VAr8uk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου