Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

“Μπράβο Ρούλα”| Οι λαμπερές εμφανίσεις των καλλιτεχνών το Σάββατο 28/5!

Άλλο ένα φαντασμαγορικό “Μπράβο Ρούλα” παρακολουθήσαμε από τη συχνότητα του Epsilon το βράδυ του Σαββάτου 28/5, με τη λαμπερή παρουσιάστρια να μας χαρίζει πολύ μουσική, αγαπημένους καλλιτέχνες, νέα και παλαιότερα τραγούδια και πολύ πολύ κέφι για ακόμη μία εβδομάδα. 

Βασικός καλεσμένος του show ήταν ο πολύ αγαπημένος Διονύσης Σχοινάς. Η εμφάνισή του στην εκπομπή ήταν σημαδιακή και πολύ συγκινητική…. εκτός των άλλων παρουσίασε το νέο του τραγούδι δια χειρός Φοίβου με τίτλο “Απομίμηση Αγάπης” ενώ συζήτησε και με την παρουσιάστρια για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του. 

Το νεαρό αστέρι της Panik Records, Στέλιος Λεγάκης, έκανε την εμφάνισή του στο “Μπράβο Ρούλα” ξεσηκώνοντας τις θαυμάστριές του και παρουσίασε την μεγάλη επιτυχία του “Σου ξεδιπλώνω την ψυχή μου”, αλλά και για πρώτη φορά το ολοκαίνουριο “Μ’ έχεις τρελάνει”. 

Οι Opera Chaotique ήταν εκεί για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να καταχειροκροτηθούν!

Μία σέξυ χορευτική εμφάνιση πραγματοποίησε στο “Μπράβο Ρούλα” και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γοητευτική καλλιτέχνιδα ξεσήκωσε με την νέα της επιτυχία “Αμαρτία” αλλά και με το τραγούδι που της χάρισε ο Παντελής Παντελίδης “Ο καινούριο έρωτάς σου”.

Τέλος, εκεί ήταν κι ο δημοφιλής Χρήστος Μενιδιάτης για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το show. Ο τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες παρουσίασε τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει, συνομίλησε με τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και έπαιξε μαζί της. 

The post “Μπράβο Ρούλα”| Οι λαμπερές εμφανίσεις των καλλιτεχνών το Σάββατο 28/5! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/1XIXn3S
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου