Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο Derti 98,6 έγινε 10 χρονών και φιλοξένησε τον Γιάννη Πάριο σε μια σπάνια συνέντευξή του!

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Μαΐου ο μοναδικός Γιάννης Πάριος γέμισε με τη φωνή και τα τραγούδια του τον εορταστικό αέρα του Derti 98,6!

Μίλησε στην Εύη Αγγελίνα με ενθουσιασμό για τη νέα του δισκογραφική δουλειά και για το νόημα της ζωής του που είναι το τραγούδι!
Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, θυμήθηκε τις ιστορίες πίσω από πολύ μεγάλες επιτυχίες του: πού γράφτηκε το «Καρδιά μου μόνη», πώς εντάχθηκε το «Απόψε» τελευταία στιγμή στον δίσκο που είχε την υπογραφή του Μάριου Τόκα και πώς έφτασε στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο το «Απορώ».

Ο Γιάννης Πάριος μίλησε για τον τόπο του, την Πάρο που αγάπησε και που δεν ξέχασε στιγμή, όπως άλλωστε του είχε ζητήσει και ο πατέρας του… αυτός ήταν και ο λόγος – όπως χαρακτηριστικά τόνισε – που κυκλοφόρησε και το album με τα νησιώτικα, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου ο καλλιτέχνης παραχώρησε στον Δήμο της Πάρου.
Τέλος, ο αγαπημένος ερωτικός τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε στην Εύη Αγγελίνα και τους ακροατές του Derti 98,6 ότι λατρεύει να λαμβάνει γράμματα ακόμη και σήμερα, την ίδια στιγμή που το «σ’ αγαπώ» σε ένα μήνυμα ή γραμμένο στα social media δεν μπορεί να αγγίξει την καρδιά του!

Derti 98,6 - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ_ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Μια ακόμη απολαυστική συνέντευξη στον Αυθεντικό Ελληνικό – Derti 98,6 – 10 χρόνια και Αυθεντικά

The post Ο Derti 98,6 έγινε 10 χρονών και φιλοξένησε τον Γιάννη Πάριο σε μια σπάνια συνέντευξή του! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/20RwNov
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου