Τρίτη 31 Μαΐου 2016

“Μακριά Απ’ Την Τρικυμία” | Δείτε το teaser του νέου video clip της Ελευθερίας Αρβανιτάκη!

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων την φετινή χρονιά μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, οι οποίες συνεχίζονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και έχοντας στις αποσκευές της τραγούδια όπως “Μη με φωνάξεις” , “Η Συνήθεια” και “Τα μυστικά μου”, επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό πεδίο με το teaser tου νέου της video clip για το ολοκαίνουργιο της singleΜακριά Απ’ Την Τρικυμία“. 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μια ανάσα πριν την έναρξη του καλοκαιριού, μας ταξιδεύει μοναδικά στις νησιώτικες ομορφιές του τόπου μας και συγκεκριμένα της Σύρου στην οποία έγιναν και τα γυρίσματα του νέου video clip και μας καλεί να γιορτάσουμε και να χορέψουμε με την ψυχή μας, ξεχνώντας ότι μας απασχολεί, μακριά απο τις τρικυμίες της ζωής.

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό τοπίο στην Ερμούπολη της Σύρου, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, η ερμηνεύτρια στήνει μια ιδιαίτερη γιορτή έχοντας στο πλευρό της μια ομάδα παιδιών του νησιού, τα οποία έχοντας ως σύμμαχο τους το χαμόγελο και την θετική τους ενέργεια, καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, στην οποία το κέφι και η καλοκαιρινή ανεμελιά έχουν την τιμητική τους, θυμίζοντας σε όλους πως πίσω από την τρικυμία της καθημερινότητας, κρύβεται η όρεξη για να ζήσεις και να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ζωής σου.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης, τους στίχους η Λήδα Ρουμάνη ενώ την σκηνοθεσία του νέου video clip υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία, πάρτε μια μικρή γεύση εδώ ! 

The post “Μακριά Απ’ Την Τρικυμία” | Δείτε το teaser του νέου video clip της Ελευθερίας Αρβανιτάκη! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/1sIhFi2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου