Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μαλού | “Στο ξεκίνημα μου υπήρξαν δυσκολίες αλλά ποτέ δεν τα παράτησα”

Η Μαλού έχοντας κυκλοφορήσει πριν λίγο διάστημα το ολοκαίνουργιο της τραγούδι “Δες Με” το οποίο έχει αγαπηθεί θερμά από τον κόσμο και βρισκόμενη σε πυρετό προετοιμασιών για την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ηappy Day” στον Alpha, μιλώντας για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Αρχικά μίλησε για το τι έχει αλλάξει στην ζωή της από την εποχή που πρωτοεμφανίστηκε στο Greek Idol μέχρι και σήμερα, λέγοντας πως τότε ήταν η πρώτη της προσπάθεια να μπει στην μουσική βιομηχανία, έχοντας στόχο να βγάλει κάποια στιγμή τα δικά της τραγούδια και έτσι έφτασε στο σημείο να ενταχθεί στην Cobalt Music και να κυκλοφορήσει τα πρώτα της μουσικά δείγματα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πως ξεκίνησε με το τραγούδι “Μια φορά στο τόσο”, δηλώνοντας πως στην αρχή βρισκόταν με την εταιρία της σε διαρκή αναζήτηση για το ποιο θα ήταν το κατάλληλο τραγούδι και γιαυτό καθυστέρησε να κυκλοφορήσει κάτι έπειτα από το παιχνίδι και όταν το άκουσε, ένιωσε πως  μπορεί να το υποστηρίξει.

Ακόμα μίλησε για την απόφαση της να σπουδάσει Κοινωνιολογία και μετέπειτα Φιλοσοφία λέγοντας πως έτσι προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της να μην ασχοληθεί με το τραγούδι διότι το σκεφτόταν αρκετό διάστημα αλλά χωρίς αντίκρυσμα καθώς η αγάπη της για το τραγούδι υπερίσχυσε.

Τέλος η Μαλού τόνισε πως το καλοκαίρι θα την βρει σε μια καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με την μπάντα της αλλά και σε πολλούς σταθμούς μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

 

 

The post Μαλού | “Στο ξεκίνημα μου υπήρξαν δυσκολίες αλλά ποτέ δεν τα παράτησα” appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/1qXrOpR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου