Τρίτη 31 Μαΐου 2016

MAD HRA feat. Πάνος Βιντζηλαίος| Ακούστε το νέο τους τραγούδι “Cats are singing”!

Το “φαινόμενο” φωνής δεν έκλεψε την παράσταση μόνο στο The Voice του ANTENNA αλλά συζητιέται σε ολόκληρη την Ελλάδα…

Ο λόγος για τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο Παναγιώτη Βιντζηλαίο.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νάξο. Τον γνωρίσαμε μέσω του τραγουδιού “Billie Jean” του Michael Jackson, από την παρουσία του στο μεγαλύτερο talent show παγκοσμίως, VOICE από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μία παρουσίαση που έκλεψε τις εντυπώσεις κοινού και θεατών κι έγινε το “μήλον της Έριδος” σε όλους τους κριτές του show, αφού τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Stavento, τον διεκδήκησαν για τη δική τους ομάδα.

Η MAD HRA, αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες- στιχουργούς και συνθέτες. Παίρνοντας το όνομα της από την Ελληνική μυθολογία και τη θεά Ήρα κι έχοντας πάντα ως επιρροές στη σύνθεσή της τους ήχους της φύσης, δημιουργεί πάντα ξεχωριστά & ιδιαίτερα ακούσματα, συνδυάζοντας όλα τα μουσικά είδη.

Η MAD HRA συναντά τον Παναγιώτη Βιντζηλαίο και μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “Cats Are Singing”. Ένα τραγούδι με στοιχεία ποπ, ροκ αλλά και επηρεασμένο από την κλασσική μουσική, σε έναν ξεχωριστό και εκρηκτικό συνδυασμό.

The post MAD HRA feat. Πάνος Βιντζηλαίος| Ακούστε το νέο τους τραγούδι “Cats are singing”! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/1sIIlza
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου