Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Mad Street| Γνωρίστε το συγκρότημα του Ίαν Στρατή από το X Factor!

Ναι, το συγκρότημα του Ίαν Στρατή, του παίκτη του νέου κύκλου του X Factor που έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του τόσο για την εξαιρετική φωνή του, όσο και για την ιδιαίτερή του προσωπικότητα. 

Μπορεί στο X Factor ο Ίαν να δήλωσε συμμετοχή ως solo καλλιτέχνης, ωστόσο έξω από το παιχνίδι έχει διατηρεί από το 2014 μία πολύ ενδιαφέρουσα μπάντα με καλούς μουσικούς και κυρίως φίλους με τους οποίος μοιράζεται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Ο λόγος για τους Mad Street φυσικά!

Ποιοι είναι όμως οι Mad Street;

Στα φωνητικά, την κιθάρα αλλά και το μπάσο συναντάμε τον Σπύρο Ζενεμπίση, στο πιάνο τον Πάνο Μαλανδρή, στην κιθάρα αλλά και στα φωνητικά τον Eddie Ντερβάκο, τον Ryan Di επίσης στην κιθάρα, τα φωνητικά και το μπάσο και τέλος στα drums τον Dr. iLL. Φυσικά στα φωνητικά των Mad Street το φαβορί του X Factor, Ίαν Στρατής

madstreet

Ο Eddie, ο Ίαν και ο Σπύρος ήταν αυτοί που είχαν την ιδεά και ίδρυσαν ουσιαστικά το συγκρότημα, ενώ όταν στο σχήμα προστέθηκαν ο Ryan, ο Ηλίας και ο Πάνος…. όλα μπήκαν στη θέση τους και οι Mad Street ήταν πια έτοιμοι να ξεκινήσουν το δικό τους μουσικό ταξίδι… 

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, το όνομα της μπάντας αντικατοπτρίζει τα εντελώς διαφορετικά μουσικά backgrounds από τα οποία προέρχεται ο καθένας τους σε σχέση με το μουσικό είδος που επέλεξαν να εκπροσωπήσουν από το ξεκίνημά τους. 

Το πρώτο EP της μπάντας αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο και θα φέρει τον… πολλά υποσχόμενο τίτλο “Three Chords to Shape your World”. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει, μάλιστα, στο YouTube δύο από τα τραγούδια του EP, το “Wrath” αλλά και το “Ballad Counselling”.

Οι Mad Street σκοπεύουν να κάνουν λίγο πιο εύκολη την αναμονή μας μέχρι την κυκλοφορία του EP, κυκλοφορώντας ένα δικό τους τραγούδι ή cover στο επίσημο channel τους στο YouTube κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη μπει στη διαδικασία αναζήτησης και σύνθεσης των κομματιών που θα περιέχονται στο πρώτο προσωπικό τους ολοκληρωμένο album. 

Υ.Γ. για να σας ανοίξουμε λίγο την όρεξη για όσα πρόκειται να δείτε στο μέλλον από τους Mad Street…

Παρακολουθήστε τώρα – αν δεν το έχετε κάνει ήδη- το πιο πρόσφατο cover που χάρισαν στο κοινό τους. Πρόκειται για το “Stressed out” των Twenty One Pilots, μέσα πάντα από τη δική τους ματιά. Μέσα σε περίπου τέσσερα 24ωρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 35.000 προβολές… Κι αυτή είναι μόνο η αρχή!

 

Βρείτε τους Mad Street σε όλα τα social media:

Facebook

Twitter 

Instagram

YouTube

The post Mad Street| Γνωρίστε το συγκρότημα του Ίαν Στρατή από το X Factor! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/280Vapf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου